söndag 27 september 2009

sjukis

Ja, de var ju ett tag sen sist. Men det ända jag kan säga är att jag har varit otroligt sjuk. Har inte gjort någonting annat än att ha sovit. Jag har väl inte så mycket mer att skriva om än att jag lever. Och jag ska väl antagligen till skolan imorgon. Vilket jag absolut inte orkar eller vill. Jag börjar fan bli osäker på om jag har valt rätt. Det har gått jävligt segt nu den senaste tiden. Och nu när jag varit sjuk, så har jag ju kommit efter en bra bit. Bläää... orkar inte tänka på det. Men jag skriver väl mer när jag har något intressant att skriva om.

lördag 19 september 2009

and now i'm gone

Jag förstår mig inte på mig själv. Allt blir bara skit. Allt rasar. Jag trodde det inte skulle sluta som det gjorde. Nu finns inte jag i ditt liv längre. Bortblåst. Utsuddad. Jag fattar inte hur du tänker. Allt blir bara en förvirrande cirkel. Det är väl bäst att det blev såhär, men jag kan ändå inte förstå hur du tänker. Du säger en sak och gör något annat. Det ÄR så. Du kan inte säga emot mig när det gäller det. För så är det. Och det är du själv som bestämmt att du ska göra de. Jag har väl egentligen inte gråtit på flera dagar. Vilket är väldigt skönt. Men jag tror det börja komma igen. Och varje gång jag gråter. Så ringer jag ju till dig. Vem ska jag prata med nu? Nu kom de. Nu gråter jag. Jag vill inte fortsätta så här. guuuuud.. jag ser inte tangentbordet. Vem ska jag ringa till nu? Vågar jag ens prata med någon? Kommer någon annan förstå varför jag gråter? nej. antagligen inte. love

torsdag 17 september 2009

.....

För när jag ser dig vill jag vara med dig, det bara är så!
jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så!
Jag tror jag börjar inse vad jag känner nu.
För i mitt hjärta kommer det alltid vara jag och du!

onsdag 16 september 2009

det bara är så

Den där låten. Den har fastnat. Den försvinner aldrig. Jag gillar den inte. För då tänker jag. Jag gillar inte att tänka. Kan inte allt bara va. Och jag kan absolut inte sluta tänka på dig när jag hör den. Och låten är som en drog för mig. Jag måste lyssna på den hela tiden. Men då kommer du upp igen. Vilket kan vara underbart. Men då tänker jag även på alla negativa delar. Jag orkar inte. Då blir jag depp. Och de vill jag verkligen inte vara. Visst har allt en början och ett slut. Men jag vill inte att det ska ta slut. Jag vill att de ska vara som en cirkel. det bara går runt och runt och runt. Det tar aldrig slut. Men även det förstör mig.
flum skrivet.

söndag 13 september 2009

It's you

Life’s a game and but its not fair,
I break the rules so
I don’t care,
So i keep doing my own thing,
walking tall against the rain,

_____________

Jag har varit rätt seg med att skriva. Har inte haft nåt och skriva om. Men ja. Igår var jag O mikaela & filmade. Hahahahah, vi köpte även Ben & Jerry's <3>: Vi kunde ju inte komma hem, men efter ett tag fick vi tag på en som kunde hämta oss! Fast vi skulle ju egentligen inte till Vänersborg, men vi kom ju som sagt inte så långt. Ye, menmen! Idag har jag inte gjort något speciellt. Bara lyssnat på musik. Bra musik<3>

onsdag 9 september 2009

gifflar is the shit!

Jag drack nog alldeles för mycket kaffe igår. Blev fan speedad som fan. Och sen sov jag i bara en halvtimma. Och idag har dagen varit helkonstig. Jag vet inte varför. Men jag får mina ryck ibland. Efter skolan gick jag och Mikaela till kvantum. Vi köpte gifflar och dricka! Mums! sen efter en stund gick vi ut och la oss på nån gräsmatta o lyssnade på musik "sjöng" med. Och bara kopplade av. Det känndes rätt skönt. Efter en stund av skriksång så gick vi till stan igen. Träffade människor som vi både gillar och inte gillar. HAHAH.Och jag träffade även min kära bror på kvantum. Han hämtade ett paket som han hade beställt. yeah, tattueringsgrejer. Jag orkar inte sitta och titta på när alla bli nålade hela jävla tiden. Nu är det fan min tur. Är sjukt sugen. Och jag ska ha en dödskyss. Det kommer nog bli den finnaste ever. Seriöst. Mamma hade gjort pannkakor till mig. Så jag skyndade mig hem. hähähäh! Men nu måste jag allafall gå och lägga mig. Skola imorgon och som sagt har jag knapt sovit i natt. God natt!

tisdag 8 september 2009

heh

puss!
Visst är vi söta?

bmth

Okej. Jag har varit rätt seg med att skriva. Känns som om jag inte har haft varken tid eller ork. Jag försov mig igår. heheheh... jävla bussjävel! Idag har jag ialla fall varit ledig. Skönt. Och nästa onsdag eller vad de nu blir så är vi lediga och då e jag ledig både tisdag och onsdag. Sjuuukt skönt. Och vi får se om Yasse är sjuk då, för då kanske det blir en Ben & Jerry's eller två. Det är så otroligt jävla gott. Kommer aldrig att tröttna på det. Precis som med chai-latte! Herregud! Den som tycker att de är äckligt är ju konstig! verkligen. Och ja, Jag längtar verkligen till den 17 oktober. Då är det Bring me the horizon. Jag kommer dö. Ni som ska dit. Ni kommer verkligen se mig och mina kompisar. Vi kommer ha på oss kläder som ingen annan kommer ha. Vi kommer även färga håret rosa. Osv... men mer tänker jag inte säga för det blir en överraskning! Detta är nog det ända jag tänker på just nu. De ska bli så jävla kul. Och nu kom jag på att jag snart måste till gbg. Jag måste. Jag vet inte varför. Men jag måste. Men just nu sitter jag här och lyssnar på Bob Marley! Och jag har inte så mycket mer att skriva just nu. Kommer väl antagligen mer senare eller så.

torsdag 3 september 2009

skolan

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att få ha engelska. Fats nu lät de nästan som om jag tycker om engelska, fast de gör jag inte! Sen ska vi ha media produktion! LÄÄÄNGTAR! och de e sjuuukt varmt här! och dom sprängde någonting här utanför nyss. Hahahah, typ alla här inne skrek. Kulkul! Men nu får jag ta och dra. För värmen här inne dödar mig! verkligen! men jag skriver mer sen när jag kommit hem.

onsdag 2 september 2009

problemiano?


Ännu en dag i skolan är avklarad. Så just nu sitter jag mest här och lyssnar på herbrightskies. Och funderar över hur jag ska göra med min dataläxa. Seriöst. Jag kan verkligen INGENTING om datorer. Vi ska förklara vad som händer om man trycker på en knapp på tangentbordet. WOHO! Och vi måste använda konstiga svåra ord. Jag är verkligen jätte seg. Men jag ska prata med Stefan eller vad han nu heter. Jag är seriöst värdelös. Typ alla kunde en massa om allt. Eller det kanske inte är så konstigt eftersom att vi har "slått oss ihop" med spelutvecklarna. Dom kan ju typ allt? Jag kan ingenting. Och något annat som också är störande är att våran matsal ligger sjuuuukt långt bort. Om man har 40 minuters lunchrast hinner man inte äta. Och de blir typ aldrig? Jag tog iallafall med mig mat till skolan idag för jag orkade verkligen inte stressa i mig maten. Och jag kommer nog fortsätta med att ta med mig! För sen så är de för mycket folk i matsalen. Det är ju inte bara min skola som äter där utan några andra också. bläää.. Min överläpp gör ont och jag vet inte varför. Min nacke gör också ont. Jag har ont överallt! jag vet. Annars så hade vi idrott idag. Vi gjorde väl inte så mycket. Vi provade en massa maskiner. Tror det kommer bli bättre än på huvudnäs. Eller nej. Det BLIR BÄTTRE än på huvudnäs. Det kan jag lova. Och dom hatar iallafall inte mig. Vilket är skönt. Nu ska jag äta även fast jag precis tog en macka men. Ändå. Behöver äta.

tisdag 1 september 2009

duktig flicka

Äntligen klar med engelskan. Trodde jag skulle få hålla på föralltid. Men nu är det gjort! Jag tycker det är rätt fantastiskt. I högstadiet gjorde jag inte en enda läxa. Nu har jag fan gjort alla vi har fått. Känner mig rätt duktig när det gäller det också! Lagat mat är också något jag gjorde för inte så länge sen som jag skrev innan. Laga mat är rätt kul. Men jag är för lat för att orka göra nåt. Så brukar ju mest bli att bara värma något. Men nu så stog jag verkligen o lagade mat. Jag stog vid spisen och kände mig riktigt duktig. Eftersom att jag har gjort framsteg så borde jag få en chai latte av någon. Men nu är klockan alldeles för mycket. Jag är ju inte direkt någon morgon människa så det är väl bäst att jag går och lägger mig nu. God natt sötisar<3

nyttiga jag

Dagen har varit rätt lugn. Vaknade hos min bror. Käkade frukost för engång skull. Men de var gott. Efter att ha segat i soffan med min kusin i några timmar så träffade jag Mikaela som äntligen hade slutat för dagen! Gick till kvantum. Satte oss vid vattnet och pratade som vanligt. Sen bestämde vi oss för att åka hem eftersom att vi båda hade en engelska läxa tills imorgon. Jag är rätt dålig på engelska och jag har inte börjat med den än. Men ska börja skriva efter att jag lagat mat. Börjar med idrott på morgonen imorgon. Inte så jätte kul, men i har fan ett stor och nytt gym. Rätt coolt faktiskt. Och jag har börjat bli nyttig. Äter typ minst 2 frukter om dagen. Bra gjort Elwira. Känner att jag äntligen börjat komma någonstans med något. Jag har väl egentligen inte så mycket att skriva om just nu. Men i såna fall skriver jag mer senare! Men nu blir det mat! PUSS!